Anlık Bildirim

Huawei Watch Fit 3 Türkiye'de satışta: İşte fiyatı ve özellikleri

Huawei, şık tasarım, canlı AMOLED ekran ve bir dizi gelişmiş sağlık ve fitness takip özelliğine sahip en yeni akıllı saatini Türkiye'de satışa sundu. İşte Huawei Watch Fit 3 fiyatı ve özellikleri:
Huawei Watch Fit 3 akıllı saat Türkiye'de satışta Tam Boyutta Gör
Huawei, yeni akıllı saati Watch Fit 3’ü küresel pazarda satışa sundu. Ultra ince tasarım, 1.82 inç AMOLED ekran, kapsamlı zindelik yönetimi, 10 güne varan pil ömrüyle öne çıkan Huawei Watch Fit 3 akıllı saat, Türkiye’de ön siparişe açıldı.

Huawei Watch Fit 3 fiyatı

huawei watch fit 3 akıllı saat fiyatı Tam Boyutta Gör
Huawei Watch Fit 3, yeşil, gri naylon, siyah, beyaz deri, pembe ve beyaz renk seçenekleriyle geliyor. Huawei Watch Fit 3 şu anda 4.499 TL’den başlayan fiyatla Türkiye’de ön siparişte. Ön siparişe özel WATCH Fit 3 kayış hediye ediliyor ve sepette 300 TL indirim uygulanıyor. Akıllı saat, kauçuk kayış, naylon kumaş kayış ve deri kayış seçeneğiyle geliyor ancak şu anda yalnızca kauçuk kayış modeli satışta. Seçilen kordona göre fiyatlandırma şu şekilde:
  • Huawei Watch Fit 3 (Kauçuk Kayış): 4.499 TL
  • Huawei Watch Fit 3 (Naylon Kumaş Kayış): 4.999 TL
  • Huawei Watch Fit 3 (Kauçuk Kayış): 5.499 TL

300 TL indirim ve kayış hediyesiyle ön sipariş vermek için tıklayın:

Huawei Watch Fit 3

Huawei Watch Fit 3 akıllı saat neler sunuyor?

huawei watch fit 3 özellikleri neler Tam Boyutta Gör
Huawei Watch Fit 3, kare formunda birinci sınıf alüminyum alaşımlı gövde ve dört tarafı da kavisli gelen bir tasarıma sahip. 1.82 inçlik bir ekrana (AMOLED) bakıyoruz. Ekran, 1500 nit parlaklığa ulaşabiliyor ve %77,4 ekran/gövde oranına sahip. Saat, 9.9 mm incelikte, 26 gr. ağırlığında.

Watch Fit 3, tercih edilen verileri gösterecek veya kişisel stil tercihlerine uyacak şekilde özelleştirilebilen saat yüzleriyle geliyor. Saat, aynı zamanda sık kullanılan uygulamalara ve özelliklere hızlı erişim için kullanılabilen döner kurma kolu ve işlev düğmesi sayesinde kolay gezinme ve işlevsellik sağlıyor.

Bu akıllı saat kapsamlı sağlık yönetimiyle öne çıkıyor. Performansı ve kararlılığı artıran yeni TruSeen 5.5 sistemiyle desteklenen, kalp atış hızı takibi ve kandaki oksijen oranını ölçmeye yönelik sensörlere sahip. Saat ayrıca, uykunun farklı aşamalarını ve her gece alınan dinlenme kalitesini izleyen Huawei TruSleep teknolojisi ile uyku takibi özelliği de sunuyor. Ek olarak, solunum sağlığına ilişkin bilgiler sağlıyor ve kullanıcılara üst düzey değerlendirmeler ve uyku düzenlerine göre kişiselleştirilmiş uyku hijyeni ipuçları veriyor.

Fitness meraklıları için Watch Fit 3, koşu rotalarını ve tur mesafelerini doğru bir şekilde takip etmek için saatin GPS’ini kullanan yeni Track Run modu da dahil olmak üzere 100’den fazla egzersiz modunu destekliyor. Bunlardan altısı otomatik olarak algılanıyor. Ek olarak saat, uzaktan deklanşör özelliğiyle telefonun kamerasının kontrol edilmesini sağlanıyor. Bağımsız müzik çalma özelliği mevcut. Saat, Bluetooth aramaları yapabiliyor ve alabiliyor. Her Zaman Açık Ekran (AOD) özelliği ve yeni Kalori Sayacı uygulamasını da unutmamak gerek.

Watch Fit 3 akıllı saat, 50 metre suya dayanıklılık sertifikasına sahip. Huawei, saatin sıcaklık ve nem direnci testleri de dahil olmak üzere sıkı dayanıklılık testlerinden geçtiğini söylüyor.

Pil ömrü açısından, saat maksimum 10 güne kadar dayanabiliyor. Haftada 30 dakika Bluetooth görüşmesi, haftada 30 dakika müzik çalma, kalp atış hızı izleme, her zaman açık, HUAWEI TruSleep gece açık, haftada ortalama 90 dakika egzersiz (GPS etkin), mesaj bildirimleri etkin (günde 50 mesaj, 6 arama ve 3 alarm) ve günde 200 kez ekran açılışıyla elde edeceğiniz pil ömrü 10 gün. Saatin stres algılama ve otomatik SpO2 ölçümünü açar ve ekran günde toplam 30 dakika açık kalırsa bu süre 7 güne düşüyor. Her zamana açık ekran özelliği açıldığında pil ömrü 4 güne kadar düşüyor.

Huawei Watch Fit 3 özellikleri

  • Ekran: 1.82 inç, 480 x 480, 347 ppi, AMOLED
  • Malzeme: Alüminyum alaşım
  • Sensörler: 9 eksenli IMU, optik nabız, ortam ışığı
  • Tuş: Döner kurma kolu, fonksiyon düğmesi
  • Şarj bağlantı noktası: Manyetik şarj pimi
  • Uyumluluk: Android 8.0 veya üzeri, iOS 13.0 veya üzeri
  • Suya dayanıklılık: 50 metre
  • Bağlantı: WiFi 2.4GHz, Bluetooth 5.2
  • Pil ömrü: 10 güne kadar
  • Boyut ve ağırlık: 43.2 x 36.3 x 9.9 mm, 26 g
  • Renk: Beyaz, gri, yeşil, pembe, siyah
  • Kayış: Naylon, kauçuk, deri

300 TL indirim ve kayış hediyesiyle ön sipariş vermek için tıklayın:

Huawei Watch Fit 3

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 1 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
10753 kez okundu.
14 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, akıllı saat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim