Anlık Bildirim

Justin Sun Tron’u (TRX) bırakacak mı? İşte o açıklamalar

TRX, HOT, BTT gibi Tron çatısı alındaki kripto paraların kurucusu Justin Sun, Tron'u TRX sahiplerine bıraktığını söyledi. Justin Sun'ın açıklamaları haberimizde.

Justin Sun Tron’u (TRX) bırakacak mı? Tam Boyutta Gör

Tron kurucusu Justin Sun, Latin Amerika ülkelerinin kripto paraları benimsemesine odaklanması için Dünya Ticaret Örgütü’nün yeni tam zamanlı büyük elçisi olmak üzere Grenada hükümetine katıldı.

Kripto para topluluğunun önde gelen isimlerinden Justin Sun, Cuma günü birtakım açıklamalarda bulundu ve Tron’u TRX sahiplerine bıraktığını ifade etti. Kısa bir süre önce CoinDesk’e verdiği röportajda Justin Sun, El Salvador’un Bitcoin’i yasal para birimi olarak benimsemesinin ardından Latin Amerika ülkelerinde benimsenmeyi arttırmak için harekete geçtiğini ifade etti.

Bununla birlikte kendisinin Tron’u (TRX) bıraktığına yönelik söylentiler hakkında da açıklamalarda bulunan Sun, tamamen çekilmediğini ancak eskisi gibi aktif bir katılım da sağlamayacağını ifade etti.

Justin Sun bundan sonraki odağının Grenada gibi ülkelerde blockchain ve kripto paraların benimsenmesine yönelik olacağını belirtti.

“Gelecekteki kariyerim blokzinciri teknolojisinin ulus-devlet düzeyinde meşrulaştırılmasına odaklanacak.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim