Anlık Bildirim

28 Years Later'ın vizyon tarihi açıklandı

28 Days Later'ın yıllar sonra gelen devam filmi 28 Years Later'ın vizyon tarihi açıklandı. Alex Garland ve Danny Boyle'ın birlikte hazırladığı film, yeni bir üçlemenin ilk parçası olacak.
28 Years Later'ın vizyon tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör
Tüm zamanların en sevilen zombi filmleri arasında yer alan 28 Days Later ve 28 Weeks Later, yıllar sonra yeni bir devam filmine kavuşuyor. 28 Days Later'a imza atan orijinal ekibi yeniden bir araya getirecek olan 28 Years Later, önümüzdeki yıl sinemaseverlerle buluşacak.

Son haftalarda hızla şekillenen projenin arkasındaki stüdyo olan Sony Pictures, heyecanla beklenen 28 Years Later'ın 20 Haziran 2025'te vizyona gireceğini açıkladı.

28 Years Later'ı Danny Boyle Yönetecek

28 Days Later'ın da yönetmeni olan Danny Boyle'ın yöneteceği 28 Years Later'ın senaryosunu ilk filmin de senaristi olan Alex Garland yazdı. Kariyerine başarılı bir senarist olarak başladıktan sonra yönetmenliğe geçen Garland, son yıllarda daha çok kendi yönettiği filmleri (Ex Machina, Civil War) yazıyordu. Böyle önemli iki sinemacıyı yıllar sonra bir araya getirecek olması, 28 Years Later'ı daha da heyecan verici kılıyor.

Yeni bir üçlemenin ilk filmi olarak tasarlanan 28 Years Later'ın başrollerinde Jodie Comer, Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes ve Jack O'Connell yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21685 kez okundu.
11 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
danny boyle, 28 Years Later ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim