Anlık Bildirim

ChatGPT rakibi yapay zeka modeli Claude, Türkiye’de kullanıma açıldı: Türkçe konuşuyor!

Eski Open AI çalışanlarının geliştirdiği Claude 3 yapay zeka modeli Türkiye'de hizmet vermeye başladı. Claude 3, Türkçe yanıtlar verebiliyor.                     
ChatGPT rakibi Claude, Türkiye’de kullanıma açıldı: Türkçe konuşu Tam Boyutta Gör
Eski OpenAI çalışanları tarafından kurulan yapay zeka şirketi Anthropic’in Claude yapay zeka modeli Türkiye’de erişime açıldı. Türkiye’deki kullanıcılar ücretsiz olarak Claude 3 yapay zeka modelini kullanabilecek.

Claude yapay zeka modeli Türkçe dahil olmak üzere pek çok dilde hizmet veriyordu ancak Türkiye’den kullanıma kapalıydı. Claude, bugün itibarıyla Avrupa’ya giriş yaptı ve Türkiye’de aktif oldu. Kullanıcılar Claude’nin web sitesinden veya Claude iOS uygulamasını kullanarak yapay zeka özelliklerine erişebilecek.

Claude yapay zeka özellikleri neler?

Claude 3, tıpkı dün tanıtılan GPT-4o gibi metinlerin yanı sıra fotoğraf, belge, görsel ve sesteki verileri analiz edebiliyor. Sorgularınıza yazılı yanıt veriyor. Claude, piyasadaki GPT modelleri içerisinde ChatGPT'nin ardından en yetenekli modeller arasında gösteriliyor.

ChatGPT rakibi Claude, Türkiye’de kullanıma açıldı: Türkçe konuşu Tam Boyutta Gör

Claude, üç farklı kütüphanede hizmet veriyor. Daha az veriyi kullanan Claude 3 Sonnet kütüphanesi ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Ayda 20 dolara Claude Pro üyelik satın alarak Claude 3 Opus kütüphanesine erişebilir tüm yeteneklerinden faydalanabilirsiniz.

Claude Claude Claude Claude Productivity Ücretsiz 13 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim