Anlık Bildirim

Getir'e BiTaksi entegre edildi: GetirBiTaksi

Online yemek sipairşi ve market uygulaması Getir'in içeriği büyümeye devam ediyor. Artık Getir uygulaması üzerinden ayağınıza taksi getirebileceksiniz.

Getir'e BiTaksi entegre edildi: GetirBiTaksi Tam Boyutta Gör

Son zamanlarda uygulama içeriğini yeni özelliklerle genişleten Getir, şimdi de BiTaksi ile iş birliği yaptı. Getir’in hizmetlerine yenisi eklendi ve GetirBiTaksi hizmete başladı. Kullanıcılar Getir üzerinden taksi çağırabilecek.

Cep telefonunda Getir uygulaması yüklü kullanıcıların taksi çağırmak için  BiTaksi uygulamasını indirmesine gerek kalmayacak. Uygulamada GetirBiTaksi sekmesine girip "BiTaksi Gönder" seçeneğini seçmek yeterli olacak. Şimdilik BiTaksi’nin hizmet verdiği İstanbul ve Ankara’daki kullanıcıların hizmetine açılan GetirBiTaksi'nin gelecek dönemde Getir’in hizmet verdiği şehirlerde de kullanıma sunulması planlanıyor..

Getir'e BiTaksi entegre edildi: GetirBiTaksi Tam Boyutta Gör

Getir, BiTaksi'ye ortak oldu

Getir, daha önceden BiTaksi’ye yatırım yapmış ve %35,6’lık hisseyle ortak olmuştu. İki markanın güçlerini birleştirerek hayata geçirdiği GetirBiTaksi ile iş birliği bir adım ileri taşınmış oldu. Son dönemde hem yurt içinde hem de yurt dışında önemli stratejik yatırımlar yapan Getir, BiTaksi hamlesi ile çoklu servis vizyonu için önemli bir adım daha atmış oldu. Getir ayrıca araç kiralama platformu Moov'un yüzde 75 hissesini satın almak üzere. Bu ortaklığın ardından muhtemelen Getir üzerinden araç kiralama özelliği kullanıma sunulacak.

Getir, 7 ülkede hizmet veriyor

2021'in başında İngiltere'de teslimata başlayarak ilk yurt dışı macerasına başlayan Getir son olarak İtalya'nın Milano şehrinde hizmet vermeye başladı. Yakında İtalya'nın diğer şehirlerine ve Portekiz'e de açılacak. Ayrıca sene sonuna kadar ABD pazarına giriş yapması planlanıyor. Bugün Türkiye dahil olmak üzere 7 farklı ülkede market ürünleri teslimatı yapan Getir, sene sonunda 9 farklı ülkede faaliyete geçmiş olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10427 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, getir ve
2 etiket daha bitaksi Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim