Anlık Bildirim

Güç Yüzükleri ikinci sezon fragmanı yayınlandı: Sauron ortaya çıktı

Büyük eleştiriler alan Güç Yüzükleri dizisinin ilk sezonundan sonra ikinci sezon hayranların gönlünü alacak gibi görünüyor. İkinci sezonla dizi büyük bir hareketlilik yaşayacak.
Güç Yüzükleri Tam Boyutta Gör
Amazon Prime Video platformunun ve dizi sektörünün en yüksek bütçeli yapımı haline gelen Rings of Power, ilk sezonuyla Yüzüklerin Efendisi topluluğunu pek memnun edememişti. Bir nevi hikâyeye giriş olarak hazırlanan ilk sezonun ardından ikinci sezon heyecanı arttırıyor.

Rings of Power ikinci sezon ne zaman?

Prime Video tarafından yayınlanan tanıtım fragmanına göre Rings of Power/Güç Yüzükleri ikinci sezonu 29 Ağustos tarihinde erişime açılacak. İlk sezon hafta hafta yayınlanmıştı. Muhtemelen ikinci sezon da aynı şekilde olacak.

Fragmanda artık Sauron kanlı canlı ortaya çıkıyor. İlk sezonun ardından Halbrand karakterinin Sauron olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Bu iddialar gerçek çıktı. Yüzüklerin dövülme sürecinde Sauron ve Celebrimbor önemli bir rol oynuyor. Ayrıca Elflere güç yüzüklerinin de verildiğini görüyoruz. Yapımcılar ikinci sezonda Gandalf’a güç yüzüğünü teslim edene kadar taşıyan Cirdan’ın da diziye ekleneceğini belirtmişlerdi. Yine yapımcıların dediği gibi ikinci sezonda büyük savaşlar da izleyicileri bekliyor olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8846 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, prime video ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim