Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch FE, FCC'de listelendi: İşte beklenen özellikler

Temmuz ayında piyasaya sürülmesi beklenen Samsung'un yeni akıllı saatleri Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch FE, yakın bir zamanda FCC'de listelendi. İşte beklenen özellikler:
Samsung Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch FE, FCC'de listelendi Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Samsung'un, Temmuz ayında gerçekleşecek Unpacked etkinliğinde en az üç Galaxy Watch 7 modelini piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu üç modelden biri olan Samsung Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch serisinin uygun fiyatlı üyesi olması beklenen Galaxy Watch FE, yakın bir zamanda FCC'de listelendi.

İşte Samsung Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch FE'nin beklenen özellikleri:

Yakın bir zamanda FCC'de SM-L300, SM-L305, SM-L310, SM-L315 ve SM-R861 model numaralarına sahip bir grup Samsung akıllı saati listelendi. L300 ve L310'un Watch 7'nin iki boyutunun yalnızca Wi-Fi özellikli versiyonları olduğu tahmin edilirken L305 ve L315 ise LTE özellikli versiyonları olması bekleniyor. Geriye kalan SM-R861'in de Watch FE olması kuvvetle muhtemel.

Samsung Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch FE, FCC'de listelendi Tam Boyutta Gör
Cihazların beklenen özelliklerine değinecek olursak ise Galaxy Watch 7'nin 40 mm ve 44 mm olmak üzere iki farklı boyut seçeneğine, Bluetooth 5.3 bağlantısına ve 32GB depolama kapasitesine sahip olması bekleniyor. Beklenen özellikler arasından en dikkat çekeni ise kan şekeri takibi özelliği olabilir. Galaxy Watch FE'nin ise özellikleri henüz bilinmiyor. Ancak çerçeve bakımından Galaxy Watch 4'ü temel alması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim