Anlık Bildirim

Shogun 2. sezonuyla geri dönecek

İzleyiciler tarafından beğeniyle karşılanan büyük bütçeli samuray dizisi Shogun, 2. sezonuyla geri dönüyor. Dizinin başrol oyuncusu Hiroyuki Sanada ile 2. sezon için anlaşma imzalandı.
Shogun 2. sezonuyla geri dönecek Tam Boyutta Gör
James Clavell'ın daha önce 1980 yılında da bir mini diziye uyarlanan Shogun romanının yeni uyarlaması, 27 Şubat'ta izleyici ile buluştu. Kayda değer bir bütçeyle hayata geçirilen dizi ABD'de FX ve Hulu'da yayınlanırken, global pazara ise Disney+ üzerinden sunuldu. Bu sayede geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Shogun, hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin beğenisini kazandı. Bu beğeni, izlenme rakamlarına da yansıdı. Tüm bunlar bir araya gelince, dizi Disney için bir başarı hikâyesine dönüştü.

Shogun hazırlanırken aslında bir mini dizi olarak tasarlanmıştı. Neticede Clavell'ın romanında olduğu gibi başı sonu belli bir hikâye anlatıyordu. Ancak dizi büyük ilgi görünce, 2. sezon için de bir talep oluştu. Nitekim Disney de bu talebi karşılıksız bırakmadı.

Shogun 2. Sezon İçin Düğmeye Basıldı

Deadline'ın haberine göre, dizide Lord Toranaga'ya hayat veren usta oyuncu Hiroyuki Sanada, 2. sezonda aynı rolle geri dönmek için Disney ile anlaşma imzaladı. Bu da 2. sezon için hazırlıklara başlandığını gösteriyor. Öte yandan dizinin ödül sezonunda mini dizi değil devam eden biri dizi olarak değerlendirmeye alınması için başvuruda bulunulduğu söyleniyor ki bu da Disney'in diziyi devam ettirme niyetinde olduğunu doğruluyor.

Disney henüz 2. sezon onayını resmi olarak duyurmadı. Ancak bu açıklamanın kısa süre içinde geleceği düşünülüyor. Stüdyo şu sıralar ekibin geri kalanıyla da anlaşmaları yenilemekle meşgul. Bu anlaşmalar da tamamlandıktan sonra resmi açıklama gelecektir.

İzleyicileri 1600'lerin Feodal Japonya'sına götüren Shogun, gemisi Japonya kıyılarında karaya oturan İngiliz bir denizcinin, yabancısı olduğu bu topraklardaki iktidar mücadelesinin içine çekilmesini anlatıyor. Bu denizcinin kendisine sağladığı bilgilerin düşmanlarına karşı verdiği mücadelede dengeleri değiştirebileceğini fark eden Lord Yoshii Toranaga, kültürlerine yabancı olan bu Avrupalıyı hanesine kabul ederek, sadakatlerin her an sınandığı riskli bir güç mücadelesine giriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25863 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Shogun, Shogun 2. sezon ve
3 etiket daha fx Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim