Anlık Bildirim

Suicide Squad animesinden yeni fragman yayınlandı

Temmuz ayında izleyici ile buluşacak olan anime dizisi Suicide Squad Isekai'den yeni bir fragman yayınlandı. Isekai'nin arkasında Attack on Titan'ı da yapan Wit Studio var.
Suicide Squad animesinden yeni fragman Tam Boyutta Gör
DC live-action tarafında Marvel'ın çok arkasında kalmış olsa da animasyon tarafında çok farklı bir tablo ile karşılaşıyoruz. Yıllardır düzenli olarak animasyon filmlere ve dizilere imza atan, hatta animasyon filmleri etrafına bir sinematik evren kuran DC Films, bu alanda dikkat çekici işlere imza atmaya devam ediyor. DC'nin yeni projeleri arasında Suicide Squad'ın anime dizisi de yer alıyor.

Suicide Squad Isekai adını taşıyan anime dizisi, Attack on Titan ve Spy x Family gibi beğeni kazanmış anime dizilerin arkasındaki stüdyo olan Wit Studio'nun imzasını taşıyor. Bu da diziye dair merakımızı daha da arttırıyor.

Suicide Squad Isekai, Temmuz Ayında Yayınlanacak

Harley Quinn, Peacemaker, Deadshot, King Shark gibi Suicide Squad ekibinin sevilen üyeleri, Suicide Squad Iseaki'de kendilerini canavarlarla dolu büyülü bir diyarda buluyor. Ekibin, kafalarına yerleştirilen patlayıcılar infilak etmeden önce Dünya'ya dönmeleri için 72 saatleri bulunuyor. Dizi, ekibin hayatta kalmak için zamana karşı yarışmasını anlatıyor.

Temmuz ayında Japonya'da izleyici ile buluşacak olan dizinin geri kalan bölgelerde ne zaman ve hangi platformlarda yayınlanacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim