Anlık Bildirim

Chrome 50 sonunda Android cihazlara geldi

Google iki hafta önce internet tarayıcısının 50 numaralı sürümünü Windows, OS X ve Linux platformları için yayınlamıştı. Chrome 50 artık Android cihazlar için de kullanılabilir durumda.
Google geçtiğimiz haftalarda Windows, OS X ve Linux için Chrome 50'yi yayınlamıştı ve güncelleme nihayet Android cihazlara da geldi. Her ne kadar Google Play'de "Hata düzeltmeleri ve hızla ilgili performans iyileştirmeleri" yapıldığı söylense de, tarayıcının yeni sürümü artık tarayıcı geçmişini silmek istediğinizde zaman dilimi belirleyebilmenizi sağlıyor.
49 numaralı versiyona kadar bu seçenekle tüm tarama verileri temizlenirken, yeni sürümle birlikte zaman aralığı belirlenebiliyor. Ekranın en üstünde yer alan menüye dokunarak son 1 saat, son 1 gün, geçen hafta, son 4 hafta ve en baştan seçeneklerinden birini tercih edebiliyorsunuz. Android platformu için güncellenen Chrome 50 uygulaması Google Play üzerinden indirilebiliyor. Ancak uygulama henüz iOS platformunda güncellenmiş değil.
Chrome 50, kısa bir süre önce Windows, OS X ve Linux için bir dizi yeni özellik getirmişti. Geliştirici odaklı API güncellemesi, bildirimlerin daha verimli hale gelmesini sağlamayı hedefliyordu. Bu iyileştirmeyle birlikte geliştiriciler buton ve zaman damgası ekleyerek bildirimleri özelleştirme imkanına kavuştular. Ayrıca sitelerin artık kullanıcılara sesli, sessiz ve titreşimli bildirimler de ulaştırabilmesinin önü açılmış oldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim