Anlık Bildirim

HTC Boost+ indirmeye sunuldu

HTC’nin yeni optimizasyon uygulaması Boost+, bugün itibariyle indirmeye sunuldu. Uygulama, depolama, RAM, batarya gibi alanlarda optimizasyonlar yaparak performansı artırmayı hedefliyor.

HTC’nin Android 5.0 ve üzeri cihazların performansını artırmaya yönelik olarak geliştirdiği Boost+ adındaki uygulama bugün itibariyle indirmeye sunuldu. Uygulama pek çok özelliği beraberinde getiriyor.

Boost+ uygulaması, benzerleri gibi depolama alanı, RAM, batarya gibi alanlarda çeşitli optimizasyonlar yaparak cihazın daha performanslı hale gelmesini sağlıyor. Özellikle uzun süreli kullanımlar sonunda, depolama veya RAM üzerinde gereksiz verilerin yük oluşturduğu, bunun enerji tüketimine de olumsuz yansıdığı bilinir. Boost+ konuya bu açıdan yaklaşıyor.

Uygulama örneğin Boost özelliği ile RAM kullanan gereksiz uygulamaları kapatıyor ve hızlanma sağlıyor. Veya Manage Apps ile isteğinize göre uygulamaların kaynak kullanımını yönetebiliyorsunuz. Clear Junk özelliği ise, gereksiz dosyaları silerek boş alan açıyor.

HTC 10 üzerinde ön yüklü gelecek uygulamanın özel bir tarafı ise, Game Battery Booster ile oyunlara göre ekran çözünürlüğünü ayarlayarak batarya tüketimini azaltması. Bu, sadece HTC cihazlarına özgü olacak.

Google Play linki burada

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim