Anlık Bildirim

HIS'den Deus EX ve Dirt 3 oyunlarıyla gelen yeni Radeon HD 6950 IceQ

Ekran kartı üreticisi HIS, özel tasarımlı modellerinden Radeon HD 6950 IceQ'nun yeni bir versiyonunu hazırladı. Tasarım ve teknik özellik anlamında var olan model ile herhangi bir farklılık içermeyen ekran kartının öne çıktığı detay kutu içeriği oluyor zira HIS yeni model ile birlikte kullanıcılara Deus EX ve Dirt 3 oyunlarını hediye ediyor.
AMD'nin 40nm üretim teknolojisiyle hazırladığı Cayman Pro grafik yongasından güç alan DirectX 11 destekli ikinci nesil ekran kartı, dört adet bakır ısı borusuna sahip özel IceQ soğutması sayesinde, referans tasarımlı Radeon HD 6950'ler  ile kıyaslandığında hem daha yüksek soğutma performansı sağlıyor hem de 18 db daha sessiz çalışıyor. 
256-bit bellek veri yolu desteğine, 1408x paralel işlem birimine, 88x doku ünitesine ve 32 ROP birimine sahip olan ekran kartı 2GB GDDR5 bellek ile geliyor. Grafik işlem birimi 800MHz'de, bellekleri ise 5000MHz'de görev yapan ekran kartı, çoklu ekran kartı kurulumları için Crossfire X çoklu GPU teknolojisine de destek sunuyor.
Çift DVI, HDMI ve çift Mini DisplayPort konnektörüne sahip olan kart, çoklu monitör kullanımı için Eyefinity teknolojisiyle de uyumlu.  HIS'in kutu içeriği ile öne çıkan sınırlı sayıdaki yeni Radeon HD 6950 IceQ modeli yurt dışında 360$ seviyesinden listelere girmiş durumda. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17506 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
deus ex, radeon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim