Anlık Bildirim

Netgear ve Harman Kardon’dan WiFi tekrarlayıcı özelliğine sahip akıllı hoparlör

Akıllı hoparlörler artık tek bir ihtiyaca hitap etmekten çıkıyor. Üreticiler akıllı hoparlörlere özellikle ağ modülleri ekleyerek daha fazla tüketici ilgisi çekmeyi amaçlıyor.

Akıllı hoparlörler bugün trendi giderek yükselen bir segment haline geldi. Üreticiler artık saf hoparlör yerine farklı görevleri de olan cihazlar geliştirmeyi ve böylece tüketici ilgisini çekmeyi amaçlıyor.

Orbi Voice özellikleri ve fiyatı

Netgear ve Harman Kardon iş birliğinde geliştirilen Orbi Voice, akıllı hoparlör özelliğinin yanında WiFi tekrarlayıcı özelliği ile iki işi birden yapabiliyor. Böylece iki farklı ihtiyaca hitap etmiş oluyor.

Orbi Voice modeli Netgear’ın Orbi serisi üzerine inşa edilmiş. Hoparlör kısmı ise Harman Kardon’un elinden çıkmış. 3.5 inçlik woofer ile üst seviye bir ses kalitesi elde ediliyor. Hoparlör priz üzerinden çalışıyor.

Alexa dijital asistanına sahip olan hoparlör böylece geniş bir yelpazede sesli komutlarınızı yerine getiriyor ve Spotify gibi platformlardan müzik listelerinizi oynatabiliyor. Üst kısmında 4 adet mikrofon ve dokunmatik ses tuşu bulunuyor. Yine LED halka WiFi gücünü ve Alexa durumunu gösteriyor.

Orbi Voice modelinin fiyatı 300$ ancak sadece Orbi yönlendiriciler ile uyumlu. Bu bakımdan bir Orbi yönlendirici barındıran paket için 430$ ödemeniz gerekiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim