Anlık Bildirim

Sapphire'den tasarımı güncellenen 1GB bellekli HD 4870 TOXIC

Sapphire'den tasarımı güncellenen 1GB bellekli HD 4870 TOXIC

Atomic serisi dahilinde hazırladığı Radeon HD 4870 X2 modeliyle gündemde olan Sapphire ürün gamına yeni bir model daha ilave ediyor. Firmanın geçtiğimiz aylarda duyurduğu Radeon HD 4870 Toxic modelinin tasarımı gözden geçirilen 1GB bellekli yeni varyasyonu firma tarafından duyuruldu. ATi'nin 55nm RV770XT GPU'sunu kullanan Radeon HD 4870 temelli kart sahip olduğu özel soğutucusuyla dikkat çekmeyi başarıyor.

Sapphire'in yeni modeli 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 800x paralel işlem birimine sahip. 1GB GDDR5 bellek ile donatılan ekran kartının saat hızları hakkında henüz net bir bilgi olmamakla birlikte daha önce lanse edilen 512MB GDDR5 bellekli Toxic modeli gibi grafik işlemcisinin 780MHz'de, belleklerinin ise 4GHz'de çalışabileceği belirtilirken destek veren anakartlarda Crossfire X kurulumları da gerçekleştirilebilecek.

512MB GDDR5 bellekli modelde olduğu gibi soğutma için Vapor Chamber teknolojisine yer verilen ekran kartının referans tasarım Radeon HD 4870 modelinden daha serin çalıştığı ifade ediliyor. DirectX 10.1 desteği sunan ayrıca yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilen ekran kartında çift DVI ve HDTV konnektörleri bulunuyor. Yakın zamanda satışa sunulması beklenen yeni modelin fiyatı ise açıklanmadı.

Sapphire'den tasarımı güncellenen 1GB bellekli HD 4870 TOXIC Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim