Anlık Bildirim

Adobe Illustrator'ın iPad sürümü çıktı

Adobe dün düzenlediği MAX 2020 konferansında, Apple Pencil ve iPad için özel olarak tasarlanan Illustrator uygulamasını duyurdu. İlk sürüm Illustrator'ın temel özelliklerini içeriyor.

Adobe Illustrator'ın iPad sürümü çıktı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en önemli yazılım şirketlerinden biri olan Adobe, iPad için Illustrator grafik uygulamasını yayınlandığını duyurdu. Açıklama şirketin çevrimiçi olarak gerçekleştirdiği Adobe MAX 2020 konferansında yapıldı.

Uygulama tablet kullanıcılarının, Illustrator'ın temel özelliklerine erişmesine olanak sağlıyor. Ancak bazı özelliklerin eksik olduğunu belirtelim. Şirket hala bu işlevleri mobil platforma aktarmayı sürdürüyor.

Adobe Illustrator'ın iPad sürümü çıktı Tam Boyutta Gör

Sezgisel ve basit

Adobe, Illustrator'ın arayüzünü Apple Pencil ile kullanıma göre optimize etti. Şirket Illustrator'ı bir tablette kullanmanın sezgisel ve basit olduğunu söylüyor.

Adobe Illustrator'ın iPad sürümü çıktı Tam Boyutta Gör

Illustrator'ın iPad sürümü App Store'da yerini aldı. Creative Cloud'un bir parçası olarak sunulan uygulama ücretsiz olarak indirilebiliyor. Adobe geçen yıl da iPad için Photoshop uygulamasını yayınlamıştı.

Adobe Illustrator: Graphic Art Adobe Illustrator: Graphic Art Adobe Illustrator: Graphic Art Adobe Illustrator: Graphic Art Graphics & Design Ücretsiz 972,9 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim