Anlık Bildirim

Amazon, Alexa destekli akıllı hava kalitesi monitörünü tanıttı

Amazon, Alexa destekli akıllı ev aletlerini duyurmaya devam ediyor. ABD merkezli şirket evinizdeki hava kalitesini ve kirliliğini ölçebilen yeni monitörünü tanıttı.

ABD merkezli dev şirket Amazon, bu seneki Alexa destekli akıllı ev aletlerini duyurmaya devam ediyor.

Akıllı Hava Monitörü

Şirket şimdi de evinizin karbon monoksit, toz, nem, sıcaklık ve uçucu organik bileşikler açısından kontrol edecek olan 69 dolar değerindeki Akıllı Hava Monitörü’nü tanıttı. Açıklamalara göre bu alet sayesinde evinizin temiz havaya ihtiyacı olup olmadığını anlayabileceksiniz.

Alexa ile haber verilecek

Bu monitör, evinizde hava kirliliği sebebiyle sağlıksız bir hava bulunuyorsa sizi Alexa mobil uygulaması veya Echo cihazı aracılığıyla size haber verecek. Bunun ardından da monitörü kendiniz kontrol etmenize gerek kalmadan pencere veya hava temizleme sistemlerini açabileceksiniz.

Alexa destekli olacak Tam Boyutta Gör

Ayrıca, Alexa’ya herhangi bir zamanda evinizin hava kalitesini sorabileceksiniz. Echo Show gibi görüntü destekli cihazlar veya telefonlarınız aracılığıyla da bu soru hakkında detaylı bir cevap almak mümkün olacak.

Açıklamalara göre ABD’de şu an ön sipariş vermek için hazır olan Akıllı Hava Kalitesi Monitör’ü aralık ayından itibaren müşterilere ulaşmaya başlayacak.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim