Anlık Bildirim

Anonymous, Elon Musk’a karşı kripto para çıkarıyor: “Anon Inu”

Ünlü hacker grubu Anonymous, Elon Musk ile savaşmak için kendi kripto para birimini çıkarıyor. Paylaşılan bir videoda duyurulan kripto paranın ismi ise “Anon Inu”.

Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymus paylaştığı bir videoda “Anon Inu” isimli bir kripto para birimi çıkardığını duyurdu. Bu yeni projenin amacının dünyanın en zengin insanlarından olan Tesla CEO’su Elon Musk’la ve Çin’in “kripto savaşıyla” savaşmak olduğu ifade edildi.

Kazancın bir kısmı köpeklere bağışlanacak

Yapılan açıklamada grup, “Kripto paraların daha yeni başladığına inanıyoruz, bu sebeple “Anon Inu” tokenini çeşitli yerleşik yardımcı programlara sahip yeni bir DeFİ (Merkezsiz Finans) topluluk tokeni yayınladık” ifadelerini kullandı. Tokene sahip kullanıcılara airdrop ile bedava token de verileceği belirtildi.  Videoda ayrıca, kazançların bir kısmının köpeklere yardım etmek için hayvan barınaklarına bağışlanacağı ifade edildi.  “Anon Inu”nun Pancake Swap üzerinden satın alınabildiği de gelen bilgiler arasında.

Anonymous, Elon Musk’a karşı kripto para çıkarıyor: “Anon Inu” Tam Boyutta Gör

Ünlü grup, geçtiğimiz haziran ayında da kripto para piyasası hakkında attığı tweetler sebebiyle YouTube üzerinden Elon Musk’ı tehdit etmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9369 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim