Anlık Bildirim

80 Days, Appstore'daki yerini aldı

80 Days, Appstore'daki yerini aldı
Jules Verne'nin Seksen Günde Devr'i Âlem adlı eserinden esinlenilerek geliştirilen 80 Days adlı oyun, Appstore'daki yerini aldı.

19. yüzyılın son demlerini yaşayan, steampunk temalı alternatif bir evrende geçen oyunda en kısa sürede dünyanın bir ucundan diğerine ulaşmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de çeşitli kararlar alarak kendi hikayemizi yazıyoruz. 150 farklı şehri bünyesinde barındıran oyunda diğer oyuncularla da Devr'i Âlem yarışına girebiliyoruz.

80 Days, hikaye odaklı yapısıyla sıradan bir macera oyunundan çok interaktif bir hikaye kitabı olma özelliği taşıyor. Özgün çizimleriyle dikkatleri üzerine çeken oyunun her bir şehrinde bizleri farklı bir görsel bekliyor. Şehirle özdeşleşen yapıların yer aldığı bu görseller oldukça etkileyici görünüyor. Tek dokunuşun yeterli olduğu bir kontrol şemasına sahip olan oyunun hafif tondaki müzikleri ise, tatmin edici bir deneyim sunuyor.

Kararlarıyla gidişatı etkilemekten hoşlanan gezgin ruhlu oyunculara önerebileceğimiz oyuna aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz. Bu arada 80 Days'in şu an için sadece İngilizce dil desteğine sahip olduğunu da belirtelim.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim