Anlık Bildirim

Android L yerleşik olarak USB ses çıkış desteğine yer veriyor

Android L yerleşik olarak USB ses çıkış desteğine yer veriyor

Google'ın Android L lansmanında gündeme getirmediği pek çok yenilik, sürümün önizlemeye sunulmasının ardından yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan birisi ses ile ilgili. 

Apple'ın Lightning bağlantısı üzerinden ses aktarımına izin vereceği bilgisinden sonra Android L sürümünün de yerleşik olarak USB ses desteğine yer vereceği ortaya çıktı.

Önceki sürümlerde yerleşik bir USB ses desteği yer almıyordu ve nadiren üreticilerin kendi çözümlerini geliştirdiğini görüyorduk. Ancak artık bu destek yerleşik olarak yer alacak. 

Bu özellik aslında standart kullanıcılar için pek bir önem arzetmiyor. Ancak ses hassasiyeti olan veya müzik ile yakından ilgilenen kullanıcılar için oldukça önemli bir gelişme olarak görülüyor.

Yerleşik USB üzerinden ses aktarımı özelliği sayesinde ses dönüştürme ve güçlendirme harici DAC'lar ile Android cihazının sunabildiğinden çok daha kaliteli olacak ve üst seviye kulaklıklara daha yüksek kalitede ses aktarılabilecek. Android cihazları için de üst seviye ses aksesuarları kullanılabilecek.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4210 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim