Anlık Bildirim

Any.DO Android uygulaması 30 günde 500 000 kez indirildi


Bugüne kadar toplamda 30 milyar kez indirilerek kendi alanında rekor kıran mobil uygulamalar, küçük girişimcileri dev şirket haline getirirken kullanışlı fikirlerin sahiplerini de popüler hale getiriyor. 

Android Market'i bugünlerde ziyaret edenler ana ekrandaki Any.DO adlı yapılacaklar listesi uygulamasını farketmiştir. Any.DO uygulaması son 30 günde 500 000 kez indirilerek önemli bir başarı elde etti. Günlük indirme sayısı ise 40 000 oldu. Uygulama en iyi ücretsiz 100 listesine girmek için gün sayıyor. 

Any.DO uygulaması Tel Aviv Üniversitesi'nde eğitim gördüğü esnada CEO Ömer Perchik ve arkadaşları tarafından geliştirildi. Kısa süre sonre şirketleşen Any.DO, Android platformu üzerinde uygulama geliştirmeyi büyük bir avantaj olarak görüyor.

Any.DO uygulaması aslında standart bir yapılacaklar listesi uygulaması. Ancak ön plana çıkan bazı özellikleri onu rakiplerinden oldukça farklılaştırıyor. Başarısını da bu parlak fikirlere borçlu.

Örneğin ses komutlarıyla görevler tanımlamak ve Google görevleri ile senkronize etmek mümkün. Görev önceliklerini belirlemek, görevleri klasörlere yerleştirmek veya biten görevleri silmek için sürükle ve bırak gibi parmak hareketleri kullanılabiliyor. Biten görevleri silmek için cihazı sallamak yeterli oluyor.

Görev metinleri girilirken Any.DO otomatik olarak girdileri tamamlayabiliyor. Uygulama ile aile, arkadaş ve meslektaşlarla ortak görevler hazırlamak oldukça kolay. Ortak görevler oluşturulurken rehberden kişiler tavsiye ediliyor ve buna göre seçim yapılabiliyor. Any.DO kullanmayan üyelere ise eposta ve SMS ile uyarı gönderilebiliyor.

Şimdiye kadar uygulama üzerinde 2.5 milyon görev oluşturuldu ve bunların bir milyonu tamamlandı. Hergün 100 000 görev eklenirken bunların yüzde 50'si ses yoluyla oluyor. Uygulamanın popüler olmasında Android Market ve ortak görev oluşturma büyük rol oynuyor.

Hali hazırda sadece Android için indirilebilir olan uygulama daha sonra yakın zamanda iPhone, web ve Chrome için de kullanıma sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7760 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim