Anlık Bildirim

Asphalt Overdrive, mobil oyuncuların beğenisine sunuldu

Asphalt Overdrive, mobil oyuncuların beğenisine sunuldu
Gameloft'un E3 başlıkları arasında yer alan Asphalt serisinin Asphalt Overdrive adlı yeni oyunu uygulama marketlerindeki yerini aldı.

Serinin diğer oyunlarından farklı bir oynanışa sahip olan yarış temalı bu koşu oyununda soygun sonrası peşimize takılan polislerden kurtularak, bölümü tamamlamaya çalışıyoruz. Şeritlerden oluşan bir yol üzerinde ilerlediğimiz oyunu tek bir dokunuşla rahatlıkla kontrol edebiliyoruz.
80'li yılların neon ışıldamaları ile süslenmiş bir oyun alanına sahip olan Asphalt Over Drive'da 5 farklı kategorideki 30 lisanslı aracı topladığımız paralarla satın alabiliyoruz. Ayrıca, bu araçları daha güçlü bir hale getirebiliyor ve kişiselleştirebiliyoruz.

Gameloft'un diğer oyunları gibi Türkçe dil desteğine sahip olan Asphalt Overdrive'ı oynamak için sürekli bir çevrimiçi bağlantıya ihtiyaç duyuyoruz. Free to play yapıdaki bu oyunda sosyal medya ve lider tablosu gibi entegrasyonların olduğunu da belirtelim.

Koşu türüne ilgi duyan oyuncular için ilgi çekici olsa da, serinin takipçilerini pek de memnun edecek gibi görünmeyen Asphalt Overdrive'a aşağıdaki market bağlantıları üzerinden ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1292 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Windows Phone, uygulama haber ve
3 etiket daha iOS gameloft Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim