Anlık Bildirim

Chameleon Launcher 2, Android telefonlar için indirmeye sunuldu

Chameleon Launcher 2, Android telefonlar için indirmeye sunuldu

Kickstarter platformunda hayata geçen en yenilikçi Android ana ekran uygulamalarından birisi olan Chameleon Launcher, akıllı telefonlara özgü uygulamasını da indirmeye sundu.

Uygulama desteklenen widget’ların ve uygulamaların bulunduğu ana ekranların belirlediğiniz zaman veya yere göre değişmesini temel alıyor. Örneğin iş yerinde WiFi veya GPS ile konumu algılayan uygulama, mail ve mesajlaşma ağırlıklı ana ekranı karşınıza getiriyor. Eve gittiğiniz zaman ise sosyal ağ veya multimedya uygulamaları ana ekranda yerini alıyor. 

Uygulamada desteklenen widget’lar takvim, saat, Facebook, Google+, Twitter, YouTube, RSS okuyucu ve ayarları açıp kapama tuşları şeklinde sıralanıyor. Bunları ana ekranda dilediğiniz gibi dizebiliyorsunuz. Uygulama 720p ve üzeri çözünürlükleri destekliyor.

İlk etapta tabletler için sunulan uygulama, sonrasında tablet/akıllı telefon evrensel uygulamasını yayınlamıştı. Ancak biraz pahalı olduğu için akıllı telefonlara özgü de bir versiyon yayınlandı. Chameleon Launcher 2 olarak yayınlanan uygulama 3$ fiyat etiketine sahip. Tablet/akıllı telefon evrensel uygulaması ise 4$ ve ilerleyen günlerde yeni sürüme güncellenecek.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim