Anlık Bildirim

DH+ Aralık Sayısı Yayınlandı

DH+ Aralık sayısı yayınlandı. Yılın en iyi ürünlerini derlediğimiz bu sayıda, teknoloji dünyasından, sinemaya ve hatta otomobillere kadar birbirinden özel listeler sizi bekliyor.
DH+ Aralık Sayısı Yayınlandı Tam Boyutta Gör
Bu ayki sayımızda yılın genel bir analizini, dosya konularıyla parça parça yapmaya çalıştık. Dergi içeriği dahilinde elimizin ulaştığı her alana ilişkin ilgi çekici listeler iç sayfalarda sizi bekliyor. Yılın en iyi mobil ürünlerini kapağa taşıdığımız konular arasında yıla damgasını vuran 10 otomobil, en iyi 10 sinema filmi, gelecek vadeden 5 yeni dizi gibi başlıklar yer alıyor. Ayrıca bir yılın panoraması niteliğinde, yılın en çok konuşulan teknoloji temelli 10 olayını da kronolojik bir sırayla derlemeye çalıştık.

Kültür - sanat editörümüz Erhan Tan bu ay vizyona giren yepyeni filmlerin yanı sıra Marvel’ın DC Comics’e cevap niteliğindeki film serilerini yazdı. Özellikle 2016 yılına kadar heyecan verici yeni yapımlar sinema severler ile buluşacak. Otomobil editörümüz Muharrem Gökçe ise Hyundia i20’nin direksiyonuna geçti ve son günlerin popüler aracı hakkındaki izlenimlerini otomobil sayfalarında sizler için yazdı.

iOS, Android ve Windows Phone için yepyeni mobil uygulama ve oyun önerileri, dünyadan yenilenebilir enerji kaynakları ve enerji verimliliğine ilişkin çarpıcı haberler, 3000 yıllık güneş enerjisi cihazı yazısı, Gün Oksay’ın kaleminden mobil pazara ilişkin 2014 yorumları ve daha onlarca özel içerik DH+ Aralık sayısında sizleri bekliyor. 
DH+ Windows 8.1:

DH+ Windows Phone 8 ve 8.1:

DH+ iOS:

DH+ Android:
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim