Anlık Bildirim

Dava dosyaları Samsung'un Android'den uzaklaşmak istediğini gösteriyor

Dava dosyaları Samsung'un Android'den uzaklaşmak istediğini gösteriyor

Samsung'un akıllı telefon pazarında liderliği ele almasından bu yana Android ekosisteminden uzaklaşmak istediği sıkça gündeme geliyor. Bada ve Tizen gibi alternatif alışmaları bu iddiaları tetiklerken, Samsung ise hiçbir zaman bunu kabul etmemişti.

Samsung ve Apple arasında devam eden son dava bazı dosyalarının da gün yüzüne çıkmasına neden oldu. Apple'ın Android ekosisteminden endişe duyması ve Samsung'un tablet satış rakamlarında oynama yapması konularının ardından yeni bilgiler geldi.

Bunlardan ilki Apple ile ilgili. 2011-2012 yılları arasını yansıtan belgelere göre Samsung'un en büyük ilgi alanı Apple ve firma Apple'ın körletilmesi ile gelecekteki başarısının devam edeceğine inanıyor. 

İkincisi Android ekosistemi ile ilgili. Samsung kendisini hiçbir şekilde bir takım oyuncusu olarak görmüyor ve HTC gibi diğer Android üreticilerini dost olarak kabul etmiyor. Üçüncüsü firmanın düşük kalitede üretim yapan zayıf bir firma görünümünden kurtulmak. 

Dördüncüsü ve en önemlisi ise Android ekosisteminden uzaklaşmak. Bunun nasıl olacağı bilinmese de Samsung uzun süredir ekosistemden kurtulmak ve kendi işletim sistemi ile yola devam etmek istiyor.

Samsung'un Android işletim sistemi sayesinde bugünlere geldiği muhakkak. Ancak şu anda Android'i bırakarak yoluna devam edeceği güçlü bir işletim sistemi yok ve kısa vadede olacak gibi de görünmüyor. Bununla birlikte firmanın bu arzusundan vazgeçmeyeceği tahmin ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
751 kez okundu.
46 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim