Anlık Bildirim

Dolphin Browser HD daha hızlı bir tecrübe sunması için geliştiriliyor


Android platformu üzerinde uzun süredir popülerliğini koruyan Dolphin Browser HD, Dolphin Engine adı verilen ve yüksek hızlarda internet tecrübesi sunacak büyük bir güncellemeye hazırlanıyor.

Yeni güncelleme ile Dolphin, stok Android tarayıcıdan 5 kat daha hızlı HTML5 işlemesi yapabilirken, Chrome beta tarayıcısından da yüzde 100 daha hızlı bir tecrübe sunacak. 

Güncelleme ile HTC One X modelinde bazı denemeler yapan The Verge editörleri, WiFi üzerinden tarayıcının 12.8 saniyede web sitelerini açarken, bu sürenin Sense tarayıcısında 18.7, Chrome beta tarayıcısında 20 saniye olduğunu görmüş. Ancak bazı sitelerde Dolphin gerilerde kalabiliyor. Sunspider testinde 1949.5 gibi gerilerde bir skor elde ederken, Chrome beta 1842, Sense tarayıcısı da 1596.6 ile üst sıralara tırmanmış.

Dolphin Engine, yeni GPU teknolojisindeki gelişmeleri kullanarak GPU hızlandırmalı işleme ve optimizasyona imkan tanıyor. Böylece daha hızlı ve daha iyi tarayıcı tecrübesi ortaya çıkıyor.

Büyük ekranlarda da başarılı sonuç veren sekmeli görünüm, Sonar adlı sesli arama asistanı ve kaydırma desteği, Dolphin Browser HD tarayıcısını rakiplerinden farklı kılıyor. Dolphin tarayıcısının yeni sürümüne beta olarak aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.


http://apk-download.s3.amazonaws.com/Dolphin_Engine_Beta.apk
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3711 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim