Anlık Bildirim

Drift Mania serisi Windows mağazalarında 6 milyon indirme sayısını geride bıraktı

Drift Mania serisi Windows mağazalarında 6 milyon indirme sayısını geride bıraktı

Windows Phone uygulama mağazası genelde uygulama eksikliği ve kullanıcı ilgisinin azlığı gibi nedenlerden ötürü eleştiriliyor. Ancak son bilgiler aslında pek çok yönden Windows platformlarının öne çıkmaya başladığını gösteriyor.

Kanadalı oyun geliştirici Ratrod Studios tarafından yapılan açıklamaya göre Drift Mania yarış oyunu serisi Windows Phone 8 ve Windows 8 mağazalarında toplamda 6 milyon indirme rakamını geride bıraktı.

Firmanın Unity oyun motoru üzerinde şekillendirdiği seride 3 adet ücretli 3 adet de ücretsiz oyun yer alıyor. Ancak ücretsiz oyunlar kısıtlı bir tecrübe sunduğu için kullanıcılar ücretli sürüme yöneliyor. Bu bakımdan serinin iyi bir gelir elde ettiği söylenebilir. 

Serinin Windows platformunda ulaştığı rakam diğer platformların neredeyse iki katı. Firma Windows kullanıcılarının yoğun bir ilgisiyle karşılaştığını belirtiyor. Ayrıca Skateboard Party 2 oyunu da 1 milyon indirme rakamını yakalamış durumda. 

Firma ilerleyen dönemde Windows ve WP oyunlarını senkronize edebilecek özellikler ekleyecek. Ayrıca bir platformda satın alınan oyun diğer platformda da oynanabilecek. Böylece firma daha fazla kullanıcıya hitap edeceğini düşünüyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim