Anlık Bildirim

Dungeon Hunter 5, mobil oyuncuların beğenisine sunuldu

 
Gameloft'un ocak ayında duyurusunu gerçekleştirdiği Dungeon Hunter 5, mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Bir ödül avcısını canlandırdığımız oyuna karakterimizi oluşturarak başlayarak, 50 farklı görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Tek oyunculu modun yanı sıra, çeşitli etkinliklere katılarak diğer oyuncularla da etkileşime geçebiliyoruz. Birbirinden farklı 45 canavar tipiyle karşılaştığımız oyunda 8 bölüm sonu canavarı, 8 mekan, 3 farklı zorluk seviyesi ve karakter özelleştirmeleri için pek çok ekipman bizleri bekliyor.

Dungeon Hunter 5, serinin diğer oyunlarında olduğu gibi izometrik açıdan gördüğümüz bir dünyada geçiyor. Üçüncü boyut derinliğine sahip olan bu dünya, kaliteli grafikleriyle çoğu oyuncuyu memnun edecek bir görsel deneyim sunuyor. Oyunun ses efektleri, müzikleri ve seslendirmeleri mükemmel olmasa da, anı kurtarmayı başarıyor. Sanal butonlar yardımıyla kontrollerini sağlayabildiğimiz oyun, Türkçe dil desteğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.
Türe ilgi duyan oyunculara önerebileceğimiz free to play yapıdaki Dungeon Hunter 5'e aşağıdaki market bağlantıları üzerinden erişebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8138 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim