Anlık Bildirim

DynamicNotificatons ile MotoX benzeri bildirimler ekranınıza geliyor

DynamicNotificatons ile MotoX benzeri bildirimler ekranınıza geliyor

Motorola'nın iddialı Moto X modelinde dikkat çeken özelliklerden birisi Active Display adıyla son alınan bildirimlerin kilit ekranında saat widget'ının çevresinde gösterilmesiydi. AMOLED ekranlar için çok az enerji harcayarak çalışan bu sistem şimdi Android cihazlara da geliyor.

Great Bytes Software tarafından geliştirilen DynamicNotifications adlı uygulama, kilit ekranında son gelen bildirimleri gösteriyor ve kilit simgesini kaydırdığınızda ilgili uygulamaya geçiyor. Telefonu elinize aldığınızda bu bildirimler ortaya çıkıyor. Uygulamanın diğer bir özelliği de dokunmadığınız bildirimlerin bir süre sonra tekrar hatırlatılması.

Uygulama ActiveNotifications olarak bir süredir mağazada yayındaydı. Son güncelleme ile ismi değişti ve bazı değişiklikler yapıldı. Uygulamada hangi bildirimleri almak istediğinizi ayarlayabiliyorsunuz. 

Android 4.0 ve üzeri cihazlarla uyumlu olan uygulama ücretsiz iken, SMS gönderici bilgisini gizleme, uygulamayı uyukuya geçirme gibi ayarları içeren özel paket ise 0.99$.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim