Anlık Bildirim

Facebook Home belirli modeller için indirmeye sunuldu

Facebook Home belirli modeller için indirmeye sunuldu

Facebook'un 4 Nisan tarihinde bir etkinlikle tanıttığı Android ana ekran uygulaması olan Facebook Home, dün itibariyle indirmeye sunuldu.

Facebook Home, kurulduğu zaman telefonun orijinal ana ekranının yerine geçen bir uygulama. 

Telefon başlatıldığı zaman karşınıza ilk gelen profil resimleri ile arkadaşlardan gelen bildirimler oluyor. Bildirimler sağa kaydırıldığında ise Facebook'ta ilgili bölümlere ulaşılıyor. Sola kaydırılınca da siliniyor. En altta ise profil resminiz sizi uygulama, Messenger veya son kullanılan uygulamaya  götürüyor. Ekranı alttan yukarı doğru kaydırdığınıza ise yüklü uygulama listesi ortaya çıkıyor.

Arayüze özel olan bir fonksiyon ise herhangi bir şekilde sohbet ettiğiniz kişinin resimli ikonunu ekranın üst köşesine yerleştiren ve kolay erişimin yanında kaçırdığınız mesajları da gösteren Chat Heads. Herhangi bir uygulama kullanırken, gelen mesajlara pop-up penceresi ile cevap verilebiliyor. 

Belli sayıda sohbet ettiğiniz kişi ikonu üst köşede yanyana dizilebiliyor. SMS gönderimi ve sohbet bu pencereden yapılıyor. 

Uygulama henüz ülkemize gelmedi ancak önümüzdeki günlerde erişilebilir hale gelecek. Android 2.2 ve üzeri cihazlar ile uyumlu olan uygulama ilk etapta HTC One, HTC One X, HTC One X+, Samsung GALAXY S III, Samsung GALAXY S4, Samsung GALAXY Note II modellerini destekleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim