Anlık Bildirim

Galaxy on Fire 2 HD, Appstore'da indirime girerek 0.99$'a satışa sunuldu

Fishlabs tarafından geliştirilen ve birçok platformda mobil oyuncuları uzayın derinliklerine götüren Galaxy on Fire 2 HD, Appstore'da indirime giderek kısa bir süreliğine 0.99$'a mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.
Eylül ayında yayınlanacak olan Super Nova eklentisinin şerefine indirime giren oyunun SD versiyonu ise halen 4.99$'lık fiyat etiketi ile sunuluyor. Mobil platformdaki en başarılı uzay simülatörlerinden biri olan Galaxy on Fire 2'de eski bir savaş kahramanı olan Keith T. Maxwell'i kontrol ederek bir uzay macerasına atılıyoruz. Kaliteli grafikleri, birbirinden farklı uzay gemileri ve başarılı uzay betimlemeleriyle kaliteli bir oyun deneyimi sunan oyun bir çok silah seçeneği de sunuyor. Galaxy on Fire 2, ana görevlerin yanı sıra, yan görevler ve ek paketler ile de oldukça uzun bir oynayış süresi sunmayı başarıyor. Seslendirmeler ve arka plan seslerinde de başarılı bir iş çıkaran oyun sunduğu basit bir kontrol yapısıyla da oynanabilirliği zorlaştırmıyor.
Eylül ayında alacağı Super Nova eklentisiyle oyunculara daha geniş bir oyun ve içerik sunacak olan bu eşsiz uzay macerasına 0.99$'lık indirimli fiyatı ile sahip olmak istiyorsanız, Appstore üzerinde buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun Tegra çipseti için optimize edilmiş THD versiyonuna ise, ücretsiz olarak Google Play üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim