Anlık Bildirim

Godus, tüm dünyadaki iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu

Godus, tüm dünyadaki iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu
Mayıs ayında Yeni Zelanda Appstore'undaki yerini alan Godus, nihayet tüm dünyadaki iOS kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Tanrı simülasyonu olarak nitelendirilen Godus'ta strateji oyunlarında olduğu gibi insanları yöneterek medeniyetler kurmalarına ve onları genişletmelerine yardım ediyoruz. Ayrıca, Godus'un oyun alanına istediğimiz doğrultuda şekil verebiliyoruz.

Godus'un izometrik kamera açısından gördüğümüz üç boyutlu dünyasını tek bir dokunuşla rahatlıkla kontrol edebiliyoruz. Farklı görsel yapısı ve hafif tondaki müzikleriyle dikkatleri üzerine çeken oyunu çalıştırmak için iOS 7 veya üzeri yazılıma sahip, sürekli bir çevrimiçi bağlantısı olan cihaza ihtiyaç duyuyoruz. Tüm bu gereksinimlerin yanı sıra, Godus'a devam edebilmek için belli bir sürenin sonunda Mobage veya Facebook hesabıyla oturum açmak gerekiyor.

Derin strateji unsurları aramayan mobil oyunculara önerebileceğimiz free to play yapıdaki Godus'a aşağıdaki market bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu arada Godus'un aralarında Türkçe'nin de yer aldığı 7 farklı dile destek verdiğini de belirtelim. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim