Anlık Bildirim

HTC : Beats Audio özellikli Windows Phone cihazlar yolda


HTC'nin Beats Audio firmasına yaptığı 300 milyon dolarlık yatırımın ardından bu ses teknolojsine sahip olacak modeller de ortaya çıkmaya başladı.

Resmi olarak duyurulan 1.2GHz çift çekirdekli işlemcili, 4.3 inç 540 x 960 çözünürlüklü qHD ekran, 768MB RAM, 4GB dahili bellek sahibi Sensation XE modeli ve henüz resmiyet kazanmayan 1.5GHz hızında çift çekirdekli işlemcili, 4.3 inç 1270 x 720 HD ekran sahibi HTC Vigor/Droid Incredible HD modelleri Beats Audio by Dr.Dre logosuyla piyasada olacak ilk modeller.

Bunun haricinde HTC'nin tamamen Beats Audio odaklı Android işletim sistemli yeni bir telefonu da piyasaya süreceği iddia ediliyor. 

HTC'nin Beats Audio yaklaşımı sadece üst seviye kulaklık hediye etmek ile sınırlı değil. Özel olarak ayarlanmış bir Beats Audio profili ve dijital sinyal işleyici -DSP yongası bu logoyu taşıyan modellere entegre ediliyor. 

Beats Audio teknolojisinin sadece Android telefonlara entegre edilmesi HTC Rhyme modelinin tanıtıldığı etkinlikte de gündeme geldi ve Windows Phone cihazları için de bu entegrasyonun yakında olduğu açıklandı.

Beats Audio teknolojili yeni Windows Phone modellerinin ne olacağı veya ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında kesin bilgi verilmedi. Ancak HTC'nin Windows Phone 7 Mango yüklü ilk telefonları olan Radar ve Titan modellerinin belirli bir süre sonra XE uzantısıyla piyasaya sürülebileceği tahmin ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim