Anlık Bildirim

Hugo, 'Hugo Troll Race' ile geri döndü


 Hugo Games, dünyanın en ünlü oyun karakterlerinden biri olan Hugo'nun 'Hugo Troll Race' adlı oyunu iOS platformu için yeniden hazırlayarak Hugo'nun maceralarını kaldığı yerden devam ettiriyor.

Hugo Troll Race, Hugo Retro Mania'nın klasik oyununu popüler kendinden ilerleme(Endless Runner) türüyle birleştiriyor. Hugo Troll Race'te Hugo can düşmanları cadı Scylla ve hizmetkarları, timsahlar Don Croco ve Mexi-Croco tarafından kovalanırken, yük arabasında hızla ilerliyor ve oyunda oldukça basit bir kontrol yapısı sunuyor. Kaliteli grafikler, başarılı animasyonları ve aksiyon dolu oyun yapısı ile mobil oyunculara eğlenceli vakit geçirtmeyi planlayan oyunda, rekabeti arttırmak için 'Game Center' desteği de bulunuyor. Ayrıca, özelleştirilebilir vagonlar ve bir takım oyun içi içeriklerin de sunulduğu oyunda paralı eşya satışlarına da yer veriliyor.

iPhone versiyonu 0,99$'a iPad versiyonu ise 2,99'a satılan oyunda Türkçe dil desteği ve Türkçe seslendirmeler de unutulmamış. Hugo'nun eğlence dolu maceralarına katılarak farklı bir 'Endless Runner' deneyimi yaşamak istiyorsanız, Hugo Troll Race'e Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.
(Hugo Troll Race'in iPad versiyonuna buradan ulaşabilirsiniz Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5623 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim