Anlık Bildirim

Knock On ile OLED ekranlara tıkla-aç özelliği geliyor

OLED ekrana sahip akıllı telefonlarda LG modellerinde olduğu gibi ekrana tıklamak suretiyle ekran kilidini açabilmek Knock On uygulaması ile mümkün hale geliyor.
LG'nin uzun süredir akıllı telefonlarında yer verdiği ekrana tıklayarak kilit açma / kapama veya çeşitli fonksiyonlar başlatma özelliği oldukça beğeniliyor ve bazı cihazlarda da benzer yöntemler kullanılıyor. Knock On uygulaması ile bu fonksiyonu belirli Android telefonlara getiriyor. 

Ekrana tıklayarak kilit açan veya kapayan Knock On uygulaması sadece OLED ekran barındıran Android cihazlarda çalışıyor. Bu bakımdan Super AMOLED ekranlı tüm Samsung cihazları listeye dahil. Gionee Elife S1 gibi AMOLED ekranlı cihazlarda da uygulama çalışıyor. 

Aynı LG cihazlarında olduğu gibi ekrana iki kere tıklayınca ekran kilidi devreye giriyor veya açılıyor. Genelde başarılı çalışan sistem bazen üst üste iki kere tıklayınca algılayabiliyor veya ekran üzerinde çalışmaya ayarlanmış bazı uygulamalar gecikmelere sebep olabiliyor. 

Uygulama ücretsiz iken 3.3TL ödediğiniz takdirde ekran kilidi dışında daha farklı uygulamaları da tıklama yaparak başlatabiliyor ve tıklama aralıklarını ayarlayabiliyorsunuz. 



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim