Anlık Bildirim

Marvel'dan yeni bir dövüş oyunu geliyor

Marvel'dan yeni bir dövüş oyunu geliyor

Sinemada elde etiği başarılarla artık yılda üç süper kahraman filmi yapmaya başlayan Marvel, mobil dünyayı da boş bırakmıyor. Firma bu kez bir dövüş oyunu hazırlığında.

Kabam ile birlikte geliştirilen Contest of Champions, hikaye modunda ilerleyen bir dövüş oyunu. RPS unsurları da olan oyunda seçtiğini karakterle uzun bir dövüş macerasına atılacaksınız. Bu macerada hem tekli hem de çoklu oyuncu modu olduğu belirtiliyor. Mücadeleleri kazandıkça karakteriniz de gelişiyor. 

Oyunda Spider Man, Captain America, Thor, Juggernaut, Storm, Hulk, Vision ve  Black Panther gibi sayısız Marvel karakteri mevcut. Karakteriniz ile süper kötülerle dövüştüğünüz gibi kendi ekibinizle de kapışabiliyorsunuz. Her karakterin kendine ait özel güçleri ve güçlendirmeleri var. 

Oyun herhangi bir sanal buton veya joystick sunmayacak. Detayları verilmese de yenilikçi ve kolay bir kontrol şemasının sunulacağı belirtiliyor. Oyuncular bu kontrollerle kombo saldırılar ve özel ataklar yapabilecek. Oyun free-to-play modunda olacak ve oyun içi satın almalar mevcut olacak. Oyunun ne zaman yayımlanacağı ise açıklanmadı.  


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim