Anlık Bildirim

Minigore 2: Zombies, 6 Aralık tarihinde çıkışını yapacak

  
Minigore'nin geliştiricisi Mountain Sheep, yapımın zombi temalı yeni oyunu Minigore 2: Zombies'in çıkış tarihini açıkladı.

Geliştirici, çıkış tarihinin yanı sıra; fiyat bilgisi, ekran görüntüleri ve kısa bir tanıtım videosu da yayınladı. İlk oyunun genel olarak yapısının korunduğu Minigore 2: Zombies'de ilk oyundaki izometrik kamera açısı, dual stick kontrol yapısı ve zombilerle dolu mini bir dünya mobil oyuncuları bekliyor. 

Oldukça doyurucu bir içeriğe sahip olan yapım; 300 seviye, 60 farklı düşman, 7 boss; Bike Baron, Zombieville gibi yapımlarda da tanıdığımız 20 oynanabilir karakter, geniş bir market ve güç yükseltmeleriyle birlikte gelecek.

Rastgele haritalarla oyuncuları sıkmayacak bir çevre yapısı sunacağı belirtilen Minigore2: Zombies'in Proprietary Engine grafik motoruyla cihazın ekranında aynı anda 150 zombiye birden yer verebileceğini de belirtiliyor. Ayrıca geliştirici, yapımın iPhone 5 ve dördüncü nesil iPad için sinematik ışıklandırmalar ile geleceğini de dile getiriliyor.

Mobil oyuncuları John Gore'nin efsanevi Metusalem'e ve zombilere karşı verdiği mücadeleye davet eden yapımın; 6 Aralık tarihinde, 3.59 TL'lik fiyat etiketiyle Appstore'da yerini alacağını belirtmekte fayda var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim