Anlık Bildirim

''Motor World Car Factory'' ile kendi otomobil fabrikanızı kurun

OhBiBi Socialtainment tarafından iOS platformu için geliştirilen ''Motor World Car Factory'' mobil oyunculara ücretsiz olarak kendi otomobil fabrikalarını kurma imkanı veriyor.

Piksel sanatı kullanılarak geliştirilen oyun, görsel açıdan pek bir şey veremese de, oldukça doyurucu bir içerik sunuyor. Bir otomobil fabrikasının üretim bandı ve satış mağazasıyla ilgili düzenlemeleri yaptığımız oyunda birçok model araba üreterek müşterilerin isteklerini karşılarken, diğer yandan işçilerimizi ve arabaları geliştirebiliyoruz. Başarılı ses efektlerine ve müziklere sahip olan oyunda sunulan basit kontrol yapısı da oynanabilirliği arttırıyor. Sosyal ağ entegrasyonlarına da yer verilen yapımda arkadaşlarınızla başarılarını paylaşabildiğiniz gibi oyunu oynayan arkadaşlarınızla da kendi ürettiğiniz araçları kullanarak yarışabiliyorsunuz. Ayrıca, yapımda ''Game Center'' desteğine de yer veriliyor. Uzun soluklu bir otomobil fabrikası simülasyonu olan yapımda, beklemekten hoşlanmayan kullanıcılar için de ücretli satışlar da bulunuyor.

Kendi otomobil fabrikanızda çeşitli araçlar üretmek ve bunları pazarlamak istiyorsanız, Appstore'da ücretsiz olarak sunulan Motor World Car Factory'e buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2091 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim