Anlık Bildirim

Nokia ve Microsoft, Windows Phone 8 GDR2 güncellemesi için çalışıyor

Nokia ve Microsoft, Windows Phone 8 GDR2 güncellemesi için çalışıyor

Windows Phone 8 işletim sisteminin lanse edildiği günden bu yana ilk güncelleme, Portico adında bazı hataların giderilmesi ve performans iyileştirmesi yapan güncelleme oldu. İkinci güncelleme ise GDR2 kod adıyla gizemli bir HTC cihazının sızan bilgilerinde ortaya çıkmıştı.

Nokia'nın Navifirm güncelleme sunucularında rastlanan verilere göre, GDR2 Beta 2 şeklinde nitelenen güncelleme için Nokia ve Microsoft'un birlikte çalıştığı anlaşılıyor. İkinci Beta sürecine giren güncellemenin muhtemelen Mayıs civarında yayınlanması bekleniyor. 

Portico'dan ziyade yeni güncelleme sisteme yeni özellikler kazandıracak. Geçici belleğin temizlenmesi, iyileştirilmiş kamera performansı, sistem uygulamalarının güncellemesi, kullanıcılara ekren renk profillerini kontrol etme imkanı şeklinde bazı özelliklerin olduğu ifade ediliyor. Güncellemenin ise Nokia Lumia 820 üzerinde denendiği belirtiliyor.

Daha önce gündeme geldiği gibi GDR3 adlı son iyileştirme güncellemesinin ardından yaz ayları sonuna doğru Blue adlı asıl büyük güncellemenin gelmesi bekleniyor. Blue ile yeni dalga Windows Phone cihazlarını görmek de mümkün olacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim