Anlık Bildirim

'Pocket Planes' ile kendi hava yolu şirketinizi kurun


 Tiny Tower’ın yaratıcısı NimbleBit LLC tararfından geliştirilen hava yolu şirketi simülasyonu ‘Pocket Planes’ Appstore’da ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.

Piksel sanatı kullanılarak geliştirilen Pocket Planes’te kendi hava yolu şirketimizi yönetmeye çalışıyoruz. Dünya haritası üzerinde herhangi bir bölge seçerek, küçük planörlerle yolcu ve kargo nakliyatı yaparak başladığımız oyunda gittikçe büyüyen bir hava yolu şirketi oluyoruz. Yolcu ve kargo taşıyarak kazandığımız oyun içi paralar ile uçaklarımızda çeşitli geliştirmeler yaparak taşıma kapasitemizi gibi özellikleri geliştirebiliyoruz. Ayrıca oyunda sunulan birçok farklı uçağı filomuzu katarak çeşitli taşıma alanlarında ilerliyoruz. Uçak ve pilot özelleştirmelerinin de unutulmadığı Pocket Planes’te oyun içi paralı alımlarda yapılabiliyor. Piksel sanatını başarılı bir şekilde kullanan 'Pocket Planes' kaliteli ses efektleri ile hava yolu şirketinizi yönettiğinizi hissettiriyor. Sunduğu geniş içerikler ve dünya haritası ile uzun bir oynanış sunan 'Pocket Planes' vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınız bağımlılık yaratan bir yapım.
Appstore üzerinden ücretsiz olarak buradan ulaşabileceğiniz Pocket Planes'in yakın bir zamanda Google Play’de yerini alması bekleniyor.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim