Anlık Bildirim

Skype final sürümü ile Windows phone'larda

 Mobil dünya kongresinde Windows Phone için beta sürümü yayınlanan Skype’ın final sürümü Marketplace’de ücretsiz olarak yerini aldı.
 Skype'ın final sürümündeki çeşitli geliştirmeler ve eklemelerle birlikte: daha stabil görüntülü arama yapabiliyor, sesli konferans görüşmelerine katılabiliyor, gelen çağrı bildirimlerini alabiliyor, yeni kayıt ekleme ve kişi engellemesi yapabiliyoruz. Skype çalışmadığı anlarda gelen çağrıları cevaplama yeteneği final sürümünde hala bulunmuyor. Skype yetkilisi bu gibi eksikliklerin Skype ve Windows Phone’un birlikte çalışma durumlarından kaynaklandığını belirtiyor.
 Skype’ın Windows Phone versiyonu 18 dil desteği sunuyor ancak Türkçe dil desteği bulunmamakta. Uygulamaya destek veren Windows Phone modellerinin Skype’ı çalıştırabileceğini belirten Microsoft aşağıda adı geçen cihazların bu uygulamayı çalıştırmada daha performanslı olacağını belirtti.
-Nokia Lumia 710
-Nokia Lumia 800
-Nokia Lumia 900
-HTC Titan
-HTC Radar
-Samsung Focus S
-Samsung Focus Flash
 Windows Phone 8 ile birlikte Skype'ın sisteme entegre olarak geleceği belirtiliyor.Bu entegrasyonun Apple'ın facetime uygulamasına karşı Windows Phone cihazların elini güçlendirmesi bekleniyor. Skype'ı kullanmak için Windows Phone 8'i beklemek istemiyorsanız uygulamanın final sürümüne buradan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim