Anlık Bildirim

Temple Run: Oz ile büyülü bir masalda koşmanın vakti geldi

Temple Run: Oz ile büyülü bir masalda koşmanın vakti geldi
Geçtiğimiz ayın başlarında duyurusu yapılan Temple Run: Oz nihayet yayınlandı. Temple Run'ın geliştiricisi Imangi Studios ve Walt Disney iş birliğiyle geliştirilen yapım, bu ikilinin ikinci projesi olma özelliği taşıyor. Hatırlayacağınız üzere, Imangi Studios ve Walt Disney daha önce "Brave" adlı animasyon filmini Temple Run serisiyle bir araya getirerek mobil oyunculara farklı bir Temple Run deneyimi sunmayı amaçlamıştı.

8 Mart tarihinde gösterime girecek olan "Oz: The Great and Powerful" filminin Temple Run serisine uyarlanmış hali olan Temple Run: Oz, serinin devam oyunu olmamakla birlikte neredeyse Temple Run 2'nin yüzeysel olarak değişikliğe uğramış hali diyebiliriz. Temple Run 2'deki oyun dinamiklerinin birebir kullanıldığı yapımda mekanlar, içerikler ve karakterler filmin esinlenilerek oluşturulurken görsel anlamda yapım, bir sonsuz koşu oyununa göre oldukça başarılı. Ancak, Temple Run 2'de olduğu gibi uzak çevre detaylarındaki görsellerin berbat bir duvar kağıdı olmaktan öteye gidemediğini de hatırlatalım. Düz yollar yerine engebeli yolların bulunduğu yapımda Dark Forest ve Whimsie Woods olarak adlandırılan iki farklı mekan bulunurken yapım, mekan çeşitliliği konusunda pek de tatmin edici  değil. Ancak, güncellemelerle filmden esinlenilerek yaratılan mekanların sayısının artacağını hatırlatmakta fayda var. Aniden yıkılan engeller ve balon seyahatlerinin yapıma az da olsa farklılık kattığını da belirtelim.

Temple Run serisinin basit kontrol yapısının devam ettirildiği oyunda, yine seriden alışık olduğumuz bir bonus menüsü de bizleri karşılarken, bu kısımda karakterimizi daha ileri götürmeye imkan veren bir takım bonus içerikler satın alınabiliyor. Filmden esinlenilerek hazırlanan müzikleriyle etkileyici bir deneyim sunan yapımda, ses efektleri de oldukça iyi iş çıkartıyor.

Ücretsiz olarak sunulan serinin asıl oyunlarının oyunlarının aksine 1.79 TL'den satışa sunulan yapımda, Brave'de olduğu gibi 1.79 TL'ye satılan 1500 altınlık bir başlangıç paketine yer verildiğini de hatırlatalım. Temple Run 2'den hoşlanan ve Temple Run adı altında farklı bir deneyim yaşamak isteyen mobil oyunculara hitap eden Temple Run: Oz'a Appstore veya Google Play üzerinden aşağıdaki bağlantı linklerinden ulaşabilirsiniz.   
Güncelleme: Yapım, Google Play'deki yerini almıştır.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1961 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, uygulama haber ve iOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim