Anlık Bildirim

WeChat, son üç ayda kullanıcı sayısını 2'ye katlayarak 100 milyonu devirdi

WeChat, son üç ayda kullanıcı sayısını 2'ye katlayarak 100 milyonu devirdi
Son dönemde Lionel Messi’li reklamıyla merak uyandırmayı başaran WeChat, bu hamlesinin meyvelerini toplamaya başladı. 5.sürümü yakın zamanda yayınlanan uygulama, 100 milyon aktif kullanıcı sınırını aşmayı başardı.

Global WebIndex’in verilerine göre dünyanın en çok kullanılan 5.akıllı telefon uygulaması olan WeChat, 100 milyonluk kullanıcı barajını aşmada son üç ayki parlaması büyük önem taşıyor. Son üç ay içerisinde kullanıcı sayısını 2 katına çıkaran WeChat, bu sayede 100 milyonluk barajı aşmakta zorluk çekmedi.

Özellikle Asya’da büyük çıkış yakalayan ve kısa süre içerisinde Hong Kong, Hindistan, Endonezya ve Malezya’da en popüler sosyal mesajlaşma uygulaması olmayı başaran WeChat, Temmuz 2013’te Arjantin, Brezilya, İtalya, Meksika, Filipinler, Singapur, İspanya, Güney Afrika, Tayland ve Türkiye’deki uygulama mağazaları üzerinden en çok indirilen mobil sosyal uygulama oldu. Ayrıca  platformdaki “Resmi Hesaplar” özelliği sayesinde firmalara müşterileriyle her an etkileşimde kalmayı sağlayan WeChat’de Nike, KFC ve PlayStation gibi önde gelen markalar şimdiden yerini almış durumda.

Kısa süre içerisinde 100 milyon aktif kayıtlı kullanıcı sayına ulaşmalarına vesile olan tüm kullanıcılarını teşekkür eden WeChat’in yapımcısı Tencent’in Uluslararası İş Grubu’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Poshu Yeung, WeChat üzerinde yenilik sunmaya her zaman devam edeceklerini söylerken; WeChat’in metin iletileri yaratmak, önemli anlarını paylaşmak ya da sesli ve görüntülü canlı söyleşilere katılmak isteyen kullanıcıların, bu hizmetlerin tümünden güvenli ve ücretsiz olarak yararlanmalarını mümkün hale getirdiğine dikkat çekti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1967 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
anlık mesajlaşma, Windows Phone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim