Anlık Bildirim

Internet Explorer 10, Windows Phone'a geliyor


Bilgisayar platformunda en çok kullanılan tarayıcı ünvanını Google Chrome'a kaptıran Internet Explorer'un yeni versiyonu, bugün Windows Phone zirvesinde gerçekleştirilen duyuru ile mobil sektör için resmiyet kazandı. Internet Explorer 10, performans testlerindeki sonucuyla göz doldurdu.
Windows Phone 7.5'te bulunan IE mobil tarayıcısına oranla dört kat daha yüksek JavaScript performansına sahip olan IE 10, HTML5 uygulamalarda dokunmatik desteği gibi çok daha fazla HTML5 özelliği içerecek ve milyonlarca Windows bilgisayarı kötü niyetli sitelerden koruyan anti-kimlik avı desteğini yapısında ihtiva edecek.
Internet Explorer 10, Windows Phone'a geliyor
WP zirvesinde SunSpider test sonuçlarını paylaşan Microsoft, Samsung Galaxy S III, HTC One S ve iOS 6 Beta yüklü iPhone 4S karşısında Nokia tarafından Windows Phone 8'in donanım desteğini sonuna kadar kullanan prototip modelin ilk sırayı kaptığını gözler önüne serdi. Tarayıcılar konusunda yıllardır büyük tecrübe edinen Redmond merkezli Microsoft'u ilerleyen dönemlerde mobil sektördeki başarılı çözümleriyle görmeye devam edeceğiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7816 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, uygulama haber ve Windows Phone
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim