Anlık Bildirim

General Mobile GM 5 Plus satışları başladı

General Mobile'ın yeni akıllı telefonu GM 5 Plus uzunca bir süredir merakla bekleniyordu. Akıllı telefon dağıtımını tamamlayan General Mobile yeni cihazı son kullanıcılarla buluşturmaya başladı.
General Mobile GM 5 Plus satışları başladı
 
General Mobile, MWC 2016 etkinliğinde Android One programının yeni temsilcisi olan GM 5 Plus modelini duyurmuştu. İlgi görmeyi başaran model geçen uzun sürenin ardından kullanıcıların karşısına çıkmaya hazır. Geçtiğimiz hafta sonu sevkiyatı tamamlanan akıllı telefonun satışına da dün itibariyle başlandı.
GM 5 Plus'ın teknik özelliklerini kısaca hatırlamak gerekirse akıllı telefonda Snapdragon 617 çipset, 5.5 inç FHD IPS ekran, 3 GB bellek, 32 GB depolama alanı (Ayrıca MicroSD kart desteği), 13 MP arka ve 13 MP ön kamera, 3100 mAh pil gibi önemli özelliklere sahip.
Modelin fiyatı daha önce de Türkiye için 999 TL olarak açıklanmıştı. Raflara çıkan modelin yine aynı fiyat etiketini taşıdığını görüyoruz. GM 5 Plus'ın yazılım desteği 2 yıl süreyle Google'a emanet edilmiş durumda. Bakalım General Mobile istediği rakamlara ulaşmaya devam edebilecek mi?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23306 kez okundu.
56 kişi, toplam 73 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gm 5 plus, general mobile ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim