Anlık Bildirim

"Snapdragon 810 yongaseti üzerinde çalışan Galaxy Note 4 modeli Güney Kore'de test ediliyor"

'Snapdragon 810 yongaseti üzerinde çalışan Galaxy Note 4 modeli Güney Kore'de test ediliyor'

Samsung'un Exynos 5433 veya Snapdragon 805 yongasetleri ile piyasaya sürdüğü Galaxy Note 4 amiral gemi modeli akıllı telefonunun Snapdragon 810 yongaseti ile güncelleyerek Güney Kore'de piyasaya sürüleceği iddiaları gündeme gelmişti. İddialar güçlenmeye başladı. 

Güney Kore'den gelen yeni bilgiler Snapdragon 810 yongasetli Galaxy Note 4 modelinin bazı büyük Güney Kore operatörleri tarafından denenmeye başladığını gösteriyor. Muhtemelen yeni versiyon bu operatörler tarafından piyasaya sürülecek.

Qualcomm Snapdragon 810 yongasetini gelecek yıl ortalarına doğru piyasaya süreceği için güncellenmiş Galaxy Note 4 modeline henüz biraz daha zaman var. Muhtemelen Galaxy S6 lansmanı öncesinde duyurusu yapılmış olacaktır. 

Samsung'un 64-bitlik Exynos 5433 yongaseti sayesinde Snapdragon 805'li Galaxy Note 4 versiyonu ile bir performans farkı olmadığı ve hatta Lollipop güncellemesi ile Exynos'lu versiyonun bir miktar daha öne geçebileceği belirtiliyordu. Ancak Snapdragon 810 yongasetli bir Galaxy Note 4 versiyonu gelirse aynı önceki amiral gemi modellerinde olduğu gibi Exynos'lu versiyonu bir hayli geride bırakabilir. Şimdilik bu konu ile ilgili resmi bir teyit bulunmuyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1056 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim