Anlık Bildirim

Creative’den yeni Sound BlasterX G6 ses kartı

Oyunlarda ses kalitesine önem veriyorsanız Creative Sound BlasterX G6 sizin için ilk adres olacak. Amiral gemisi amplifikatör en iyi ses kalitesini sunmayı amaçlıyor.

Ses kartı denince ilk akla gelen marka olan Creative, oyuncu donanımları pazarını da es geçmiyor. Firma oyunculara yönelik üst seviye ses kartlarına yeni bir amiral gemisi daha ekledi.

Sound BlasterX G6 özellikleri

Sound BlasterX G6 amplifikatör ve USB ses kartı, önceki modele göre önemli geliştirmeler içerirken sınıfında rakipsiz olmayı amaçlıyor. Model konsol ve bilgisayarlar ile uyumlu geliştirilmiş.

32-bit/384kHz PCM ve DoP oynatma özelliğine sahip olan Sound BlasterX G6 modeli 7.1 surround ses destekli. Ödül almış Xamp bağımsız kulaklık amplifikatörü her kanala ayrı olarak enerji verebiliyor. Böylece en yüksek ve kayıpsız ses kalitesi elde ediliyor.

Düşük 1 Ohm çıkış empedansı sayesinde de oyuncu kulaklıkları için 16 Ohm seviyesinden profesyoneller için 600 Ohm seviyesine kadar hassasiyeti takip edebiliyor. Amplifikatörde dinamik aralık 130 desibel iken gelişmiş modülatör en detaylı sesi vermeyi amaçlıyor.

Amplifikatör üzerinde ses ayarı için özel bir düğme bulunurken konsollar için optik bir bağlantı, PC için USB girişi, Nintendo Switch için de line-in girişi yer alıyor. Ürünün fiyatı 150$ olarak açıklandı. Sound BlasterX G5 modeli ise 170$ civarında bulunabiliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6674 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
creative, sound blasterx g6 ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim