Anlık Bildirim

MSI kullanıcıları Android oyunları 240fps olarak oynayacak

MSI bilgisayar ve dizüstü bilgisayar kullanıcıları Android oyunlarını 240fps seviyesinde deneyimleyebilecek. Bluestacks tabanlı MSI App Player kullanıma sunuldu.

Son dönemde Android oyunlarda performans artıran çözümler büyük ilgi görmeye başladı. Mobil tarafta hem oyuncu odaklı akıllı telefonlar mevcut hem de grafik birimlerinin performansını arttıran çözümler. Bu trend masa üstüne de sıçrıyor.

MSI App Player neler sunuyor?

Bluestacks ile bir ortaklık yapan MSI, kendi bilgisayarları üzerinde daha hızlı Android oyunları oynama imkânı sunuyor. MSI App Player adındaki yeni emülatör Android oyunları 240fps seviyesinde oynatabilecek. Ayrıca 240Hz MSI monitör ve dizüstü bilgisayarlarına da destek sunuluyor.

MSI App Player emülatörünün diğer bir özelliği aynı anda aynı oyunun birden fazla örneğini çalıştırabilmesi. Farklı hesaplarınız varsa aynı bilgisayarda bir PvP yapmanız bile mümkün olabiliyor. Uyumlu MSI bilgisayarlarda Android oyunlara uygun RGB aydınlatması da yapılıyor.

MSI App Player uygulamasının sadece MSI donanımları haricinde de çalıştığı ifade ediliyor. Bu bakımdan Windows 10 kullanıcılarının uygulamayı indirip deneyimlemesi mümkün.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim