Anlık Bildirim

En verimli elektrikli ısıtıcı ile tanışın

CozyPod elektrikli ısıtıcı boyutundan beklenmeyecek verimlilikte etrafını ısıtırken yenilikçi kumandası ve üst düzey güvenlik çözümleriyle endişeye gerek bırakmıyor.
Kış aylarının vazgeçilmezlerinden birisi şüphesiz elektrikli ısıtıcılar. Genelde kombi veya merkezi sistem gibi çözümler ağırlıklı olsa da geçiş dönemlerinde veya ısıtmasız ortamlarda elektrikli ısıtıcılar sıkça tercih ediliyor.

CozyPod nedir?

CozyPod adı verilen proje, nispeten küçük ortamlarda verimli bir ısıtma sağlamayı amaçlıyor. Pek çok Çinli örneğinde görebileceğimiz üzere doğrudan priz aparatı ile geliyor ve prize takarak çalıştırılıyor. Yaklaşık 18 metre karelik bir alanı 30 dereceye kadar ısıtabiliyor.

Sadece 2 saniyede yeterli ısıya ulaşan ısıtıcı 800W enerji harcıyor. Aşırı ısınma ve alevlere dayanıklı olan ısıtıcıda otomatik kapanma ve entegre termostat yer alıyor. Ayrıca gövde ısıtma esnasında dokunabilecek kadar soğuk kalıyor.

Üst kısımdaki dokunmatik kontrol ise yerinden ayrılarak uzaktan kumanda haline gelebiliyor ve kablosuz şarja uygun. CozyPod ısıtıcısı fonlama kampanyasını tamamladı ve 69$ karşılığında Mart ayında sevkiyata başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8791 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kickstarter, Cozypod ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim