Anlık Bildirim

Akıllı buzdolapları ile CarrefourSA’dan sipariş verilebilecek

CarrefourSA ve Samsung içindeki ürünleri tanıyor, kullanıcının ürün ve yemek tercihlerini takip ediyor ve bu tercihlere göre kullanıcının sevebileceği yeni ürün önerilerinde bulunuyor.

Akıllı buzdolapları ile CarrefourSA’dan sipariş verilebilecek Tam Boyutta Gör

CarrefourSA, Samsung marka akıllı buzdolapları için dijital market hizmetini duyurdu. Geliştirilen servis ile kullanıcılar, akıllı buzdolapları ile CarrefourSA.com’dan sipariş verebiliyor. Buzdolabı, içindeki ürünleri tanıyor, kullanıcının ürün ve yemek tercihlerini takip ediyor ve bu tercihlere göre kullanıcının sevebileceği yeni ürün önerilerinde bulunuyor.

Kullanıcılar, Samsung buzdolabının mobil uygulaması ile dolabın içini görüntüleyebiliyor. Bu sayede evde değilken bile dolapta ne var ne yok görebiliyor. Ayrıca kullanıcılar yemek tarifleri listesinden bir tarif seçtiğinde, eksik ürünlerin siparişini otomatik olarak verebiliyor.

Yaptığı yatırımlarla tüm altyapı süreçlerini SAP sistemine entegre eden CarrefourSA, teknoloji markalarıyla olan iş birliklerine devam ediyor.

Akıllı etiketler sayesinde hatalı etiket devri tarih oldu

Yakın zamanda marketlerde başlatılan elektronik etiket sistemiyle ilgili açıklamalarda bulunan CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, bu etiketler sayesinde fiyatların her zaman doğru olacağını ve indirimlerin anında yansıyacağını ifade etti. Bu sistem çalışanların tek tek etiket değiştirmesini ortadan kaldırıyor. İş gücünden tasarruf sağlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim