Anlık Bildirim

LG yapay zekâ teknolojilerine ağırlık veriyor

LG Thinq yapay zekâ teknolojili beyaz ev eşyaları kullanıcılarını öğrenmenin yanı sıra birbiri ile iletişime geçerek farklı işlemler öncesi otomatik ayarlama da yapabiliyor.

Akıllı telefon pazarında beklediği çıkışı bir türlü gerçekleştiremeyen LG, gelir kanallarını büyütebilmek adına yapay zekâ teknolojilerine ağırlık veriyor. Firma yedincisi düzenlenen InnoFest 2019 fuarında yeni stratejisini sergiledi.

Beyaz eşya iletişimi

LG ThinQ olarak yapay zekâ destekli ürünlerini yeniden isimlendiren firma bu ürünlerin derinlemesine öğrenme yeteneklerini geliştiriyor ve birbiri ile haberleşmesini sağlayarak akıllı beyaz eşya segmentinde yeni bir dönemin öncülüğünü yapmayı planlıyor.

Örneğin hava durumunu göstermekten alışveriş listesi oluşturmasına kadar farklı özellikleri bulunan LG InstaView buzdolabı, kullanıcının seçtiği malzemeye göre dokunmatik ekrandan o malzeme ile yapabileceği yemeklerin tariflerine ulaşabiliyor. Sonrasında ThinQ özellikli akıllı fırın ile temas kurarak seçilen yemek tarifi için gerekli ön ısıtma hazırlıklarını yapabiliyor.

Aynı anda iki ayrı bölme kullanarak çamaşır yıkayan LG TWINWash çamaşır makineleri ise ThinQ mobil uygulaması ile bağlantı kurarak kullanıcının takvimindeki etkinliklere göre yıkama programlarını önceden hazır bekletiyor.

 

LG yapay zekâ teknolojilerine ağırlık veriyor Tam Boyutta Gör

Tozları geleneksel hava temizleyicilere göre yüzde 74 daha hızlı temizleyebilen LG PuriCare ise mobil uygulama üzerinden genel hava temizliği hakkında canlı güncellemeler sağlıyor ve kullanıcıların evlerinin havasının tazelenmesi gerekliliğinin farkına varmalarına yardımcı oluyor.

LG ThinQ teknolojisi ayrıca kendi kendine arızaları algılayarak kullanıcıyı bilgilendirme ve daha hızlı onarım için gerekli olacak önemli bilgileri çağrı merkezine iletme gibi fonksiyonlar da eda edebiliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim